Uhlsport Keepersshirt

Als je in het eerste elftal van de lokale amateurvereniging keept, dan hoef je je negen van de tien keer geen zorgen te maken over je keepersoutfit op zondag. Dit wordt door de club geregeld. Bij de meeste jeugdteams en vrienden elftallen moet je toch zelf op zoek naar een keepersshirt. Tientallen keepersmerken zijn er. Denk hierbij aan Erima, Hummel, Jako, Patrick en nog vele andere. Als wij u mogen adviseren, dan zouden wij u het merk ‘Uhlsport‘ adviseren’.

Uhlsport.keepersshirt

Nieuwe keeperskleding bestellen

Een keepersshirt moet fijn om het lichaam zitten. Of je nu helemaal afgetraind of over een klein buikje beschik. Keeperskleding moet bescherming bieden en comfortabel voelen. Sommige doelmannen spelen liever met korte mouwen. Het voordeel van korte mouwen is dat je sneller je handen kunt bewegen. et nadeel van een keepersshirt met korte mouwen is dat je elleboog en onderarm niet beschermd zijn. Hierdoor kan je sneller blessures oplopen. Andre Onana van Ajax keept bijvoorbeeld altijd met korte mouwen en is inmiddels uitgegroeid tot 1 van de beste keepers van de wereld.

Uhlsport Stream keeperstenue

Uhlsport komt ieder jaar met nieuwe keeperskleding op de markt. De Stream lijn is in 2019 uitgekomen en deze keepersshirts gaan als warme broodjes over de toonbank heen. De mouwen hebben ze gemaakt van heel licht en strak materiaal, zodat de bescherming niet kan gaan verschuiven. Het lijkt net op je een ondershirt/baselayer aan hebt en daarboven een keepersshirt. Dit is allemaal 1 geheel. Zie hieronder hoe het shirt er in het zwart uitziet.  Klik hier om het Uhlsport Stream keepersshirt op KeepersTalent.nl te bestellen. Als je de actiecode 101010 gebruikt, heb je bij KeepersTalent.nl altijd 10% extra voordeel op alles.

uhlsport-Stream-22-Goal-keeper-shirt-verkleind

Keepersbroeken

Uiteraard heeft het Duitse merk ook een breed scala aan keepersbroeken. Korte, driekwarte en lange keepersbroeken met verschillende, soorten beschermingen. Keepersbroeken horen altijd over bescherming te beschikken bij de knieën en de heupen. Zodat je minder snel sportblessures oploopt. Bij kunstgrasvelden moet je helemaal uitkijken. Deze velden zijn over het algemeen harder dan natuurgrasvelden dus dan is goede bescherming essentieel.